Gesprekspartners
Rogier van der Sande Rogier van der Sande
Gedeputeerde, Provincie Zuid-Holland
Erna Roosendaal Erna Roosendaal
Teamleider KCC / Publiekszaken, Gemeente Barneveld

[Over] ons

Even voorstellen


Blommestein Groep bestaat uit een groep van gedreven professionals die zich inzet om duurzame verbindingen tot stand te brengen tussen bestuurders in het publieke en private domein. Door haar kennis van onorthodoxe ontmoetingsconcepten en onderscheidende manier van communiceren slaagt zij erin om mensen te raken en draagvlak te creëren voor veranderingen.

Graag stellen we onszelf aan u voor:

EUGENIE BLOMMESTEIN
EUGENIE BLOMMESTEIN
Algemeen Directeur. Ruim 16 jaar ervaring in congressen en de ontwikkeling van nieuwe ontmoetingsconcepten. Kernwoorden: bevlogen, inlevend, creatief en resultaatgericht.
Lijfspreuk: “Elke grote verandering begint met een kleine stap". 
Email sturen LinkedIn bekijken
LARD ORTJENS
LARD ORTJENS
Programma Directeur. Ruim 15 jaar (inter)nationale ervaring in programma- en congresmanagement op bestuurlijk niveau binnen de publieke en private sector. Passie voor nieuws, sport, muziek en alles wat daar tussen zit. Altijd op zoek naar bijzondere mensen,  verrassende verhalen en nieuwe formats.
Email sturen LinkedIn bekijken
AUKJE VAN LAMOEN
AUKJE VAN LAMOEN
Project Coördinator. De spin in het web van elke bijeenkomst: van kleinschalig debat tot grootschalige conferentie. De vraagbaak voor iedere partner en opdrachtgever van Blommestein Groep. Kernwoorden: duizendpoot, inlevend, anticiperend en organisatorisch sterk. 
Email sturen LinkedIn bekijken
SIMONE VAN DEN LANGENBERG
SIMONE VAN DEN LANGENBERG
Project Coördinator. De drijvende kracht achter elke bijeenkomst. Met een bijzondere interesse voor online marketing en social media. Kernwoorden: gedreven, leergierig, enthousiast en altijd een stap vooruit.
Email sturen LinkedIn bekijken