• slide
  • slide
  • slide
  • slide
TERUG

DINERDEBAT

TERUGBLIK

Transitie naar performance gedreven HR

15 mei 2019

Terwijl de samenleving steeds verder digitaliseert en organisaties transformeren naar 24/7 online, mobile en persoonsgerichte serviceorganisaties, vindt er tegelijkertijd een onomkeerbare transitie plaats in het HR-landschap: van processen en procedures naar business en performance-gedreven HR.

 

De Transformatie van het HR-landschap

Vanuit de ambitie om de veranderende paradigma’s achter de digitale disruptie en transformatie van organisaties te verkennen, initieert Centric i.s.m. Blommestein Groep het Actualiteitendiner HR. Een exclusief en kleinschalig dinerdebat waarbij een select gezelschap van HR bestuurders en professionals in dialoog gaat over het veranderende speelveld en het creëren van strategische meerwaarde door HR.  

Lees hier een nieuwsbericht van het Actualiteitendiner HR op 15 mei jl.

 

GESPREKSPARTNERS

Wim Kooijman

Zelfstandig Adviseur
.

Hein Brockhoff

Directeur HR/ Payroll Services
Centric

Janet de Vries

Sectorhoofd HR
Nationale Politie

Benno Siegert

Directeur Human Facility Management
Coöperatie VGZ

Guido Heezen

Directeur
Effectory

Suzanne Jungjohann

Head of HR Netherlands
Nationale Nederlanden

Hans van der Heijden

Human Capital Director
Deloitte

Tanya Bondarouk

Hoogleraar HR en Technologie
Universiteit Twente

Lisanne de Waart

Manager Human Resources
Ford Nederland

Leon Commu

Sales Manager Centric HR & Payroll Solutions
Centric

Michiel van Boven

Head of People & Organisation
Transavia

Raymond van Hattem

Directeur HRM
ProRail

IMPRESSIE IN BEELD

Een kijkje achter de schermen

We kunnen terugblikken op een inspirerende ontmoeting.

Startend met een rondleiding door Hotel NY gaat een select gezelschap van HR bestuurders en professionals met elkaar in gesprek over de de transformatie van het vak. HR is niet langer een puur operationeel en administratief proces, maar vormt een sturend en strategisch onderdeel van de organisatie. We nemen u graag mee door de avond. 

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Het ging om alle actuele uitdagingen van HR. Van het omgaan met de grote diversiteit van behoeftes tot waar het bij HR echt om draait: het stimuleren van gewenst gedrag bij medewerkers.

RECENSIES

DEELNEMERS

Hans van der Heijden

Human Capital Director
Deloitte

"Een evaluatie in steekwoorden: - Goed gezelschap, mooie mix van organisaties en achtergronden - Ik vond dat Wim het soepel voorzitte - Veel te bespreken, de tijd vloog voorbij - Leuke locatie. Leuk om met korte rondleiding te starten."

Benno Siegert

Directeur Human Facility Management
Coöperatie VGZ

“Voor mij een waardevolle bijeenkomst. Wanneer ik de avond in een paar kernwoorden beschrijf, denk ik aan: ongedwongen sfeer, prima locatie, mooi gespreksonderwerp, gedegen voorbereiding en vooral een mooie diversiteit aan gasten / deelnemende bedrijven. Deze mix maakt het diner tot een waardevolle avond. Iedereen had zijn inbreng en er was daarmee voor iedereen ook veel te halen. Zelf ben ik die avond naar huis gegaan met een paar waardevolle inzichten en mooie nieuwe contacten.”

Raymond van Hattem

Directeur HRM
ProRail

"Ik vond het een leuk en open gesprek, goed georganiseerd, vakinhoudelijk en in een mooie setting. Prima bijeenkomst!"

Wim Kooijman

Zelfstandig Adviseur
.

"Niets is zo leuk dan met vakgenoten over het vak praten. Tijdens het Actualiteitendiner deden we dat met een gedrevenheid die bij professionals past en met de input van wetenschap, praktijkervaring en visie. We verkenden de dominantie van de context waarin mensen actief zijn, de zinloosheid van de focus op alleen kostenbesparing als het om IT-gaat, de toegevoegde waarde van professionals, wier vak ingrijpend gaat veranderen, maar die cruciaal blijven in het vinden van antwoorden in de organisatie voor de verschillende drijfveren van mensen. Het sturen van gedrag in arbeidsorganisaties blijft toch mensenwerk. Een heerlijke avond met mooie collega’s."

Lisanne de Waart

Manager Human Resources
Ford Nederland

"Mooi om met vakgenoten te sparren over de transitiefase waarin we ons bevinden. Ik vond het waardevol om verschillende inzichten vanuit verschillende branches te leren kennen. Deze interessante groep HR-professionals bracht veel kennis met zich mee en het was mooi om te zien hoe er, ondanks alle verschillende achtergronden, veel raakvlak is als het gaat over de uitdagingen en kansen binnen ons vakgebied. Bedankt voor de uitnodiging voor deze goed georganiseerde bijeenkomst."

volgende editie

ACTUALITEITENDINER HR 

2020

Het Actualiteitendiner HR is een jaarlijks inspiratie- en onmoetingsdiner. 

Zodra de datum voor het volgende Actualiteitendiner bekend is wordt hiervan op deze site melding gemaakt.