WAT VINDEN ONZE RELATIES

VAN ONZE SAMENWERKING?

"Al weer enkele jaren mag onze organisatie zich trotse partner noemen van het Ingendael Discours. Het discours kenmerkt zich door een ongeëvenaard goed inhoudelijk programma, een professionele organisatie en een, wellicht nog belangrijker, informele doch pittige sfeer. Als ‘denkkracht van buiten de sector’ voelen wij ons vertrouwd om een bijdrage aan de discussie te leveren; soms een kritische noot, veelal het spiegelen van onze ervaringen aan de relevante bestuurlijke zorgthema’s. Alle complimenten aan de Blommestein Groep."

Marc van Hagen
Directeur Healthcare Facilicom Group

“Dankzij de betrokkenheid en inzet van de Blommestein Groep hebben we in korte tijd een zeer succesvolle conferentie kunnen neerzetten. De toegevoegde waarde van de Blommestein Groep kwam vooral tot uiting bij het zoeken naar en benaderen van potentiële sprekers, het promoten van de conferentie en advisering over onder andere logistiek en communicatie. Tot slot werden onze gasten op de dag zelf goed ontvangen en begeleid door de professionele medewerkers van de Blommestein Groep.”

Marije Hoogendoorn - Bruins Slot
Hoofd Bestuurlijke Zaken en Toezicht Provincie Zuid-Holland

“Inmiddels al zo’n tien jaar werken we als MSD intensief en plezierig samen met de Blommestein Groep in het organiseren van discussiebijeenkomsten in en rondom de zorg, onder de noemer Panorama van de Zorg. Bij elke bijeenkomst gaat het om het vinden van de goede mensen die aan de discussie écht kunnen bijdragen. Daar ligt één van de belangrijkste krachten van de Blommestein Groep. We ervaren Blommestein Groep als een deskundige en meedenkende partner  met een voor ons relevant netwerk binnen en buiten de zorg.“

Monique de Jong
Associate director Patient Engagement, MSD Nederland

"De Blommestein Groep is voor mij een ideale business partner. Ze begrijpen heel goed wat de ontwikkelingen zijn in onze markt. Ze zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Ik heb veel verschillende projecten en dan is het fijn dat je dit kan toevertrouwen aan de Blommestein Groep. Wij hebben ook voor de Blommestein Groep gekozen vanwege de kwaliteit. Hierin verschillen ze echt van andere partijen. Niet voor niets werken we nu al een aantal jaren samen."

Silvia Thape
Silvia Thape, Communicatieadviseur, Centric Public Sector Solutions

"Het hoge ambitieniveau, de wil om voorop te lopen in de verkenning van interessante zorgontwikkelingen, het openstaan voor de kruisbestuiving die ontstaat door onconventionele allianties en het vermogen om te improviseren resulteren in onderscheidende bijeenkomsten die zich kenmerken door plezier en in inspiratie. Daarom werken wij ook in 2018 weer graag samen met de Blommestein Groep."

Machteld Braunius
Directeur, Vitaal ZorgVast