e-magazine

Uw congres e-magazine

Een waardevol naslagwerk

Niet alleen voor de betrokken congresdeelnemers maar ook voor de relaties die niet bij het congres aanwezig konden zijn biedt het e-Magazine een waardevol en interactief naslagwerk.

Het e-Magazine biedt u de mogelijkheid om een bredere groep van stakeholders te bereiken en fungeert tegelijktijd als een interessant platform om de nieuwe ideeën en inzichten van de gesprekspartners te verspreiden en terug te geven aan het netwerk. 

In 5 stappen naar uw e-Magazine

Een e-Magazine is een digitale publicatie die bestaat uit een bundeling van artikelen. Het magazine kan verschillende soorten content bevatten zoals video’s, geluidsfragmenten, animaties en uiteraard foto’s en tekst en wordt veelal verspreid via email & social media. U leest hier de 5 stappen om tot uw e-Magazine te komen.

1.    ANALYSE
Inventarisatie van content en mediabehoefte. Vragen die aan de orde kunnen komen zijn o.a. doelgroepselectie, informatiebehoefte, afstemming over aantal edities en welke kanalen te gebruiken bij de verspreiding. 

2.    CONCEPT
Op basis van behoefteanalyse wordt een creatief concept en redactieformule ontwikkeld. U als klant ontvangt een aan pagina’s die een goed beeld geven van de stijl en uitstraling van het e-Magazine.

 

 

Van Boodschap naar Beleving

3.    CONTENTCREATIE
Content selectie vanuit output bijeenkomst in tekst en beeld, aanvullende redactie en samenstellen pagina’s.

4.    PRODUCTIE
Opmaak e-Magazine op basis van gekozen concept en continue afstemming met klant.

5.    PUBLICATIE
Publicatie klaar maken e-Magazine voor desktop en mobile devices, inclusief codering google analytics en definitieve online publicatie.

Een e-Magazine sluit goed aan op de digitaliserende samenleving. Hoe, waar en wanneer men informatie tot zich neemt verandert, al helemaal bij de jongere generatie. De interactiviteit van het online magazine zorgt bovendien voor een betere beleving waardoor de boodschap beter blijft ‘hangen’. En dat is juist het doel. We denken graag met u mee.
 

Laat u inspireren

Een impressie van screenshots

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

laat u inspireren

Lees hier één van de vele e-Magazines!