Programma

Afwisselend en vol dialoog

Programma

Afwisselend en vol dialoog!

Nieuw elan: organiseren van samenwerking

Vanuit de ambitie om met nieuw elan naar het organiseren van samenwerking te kijken is een sterk inhoudelijk en interactief programma ontwikkelend. Een bijzondere mix van stakeholders uit de lokale overheid gaat met elkaar in gesprek over het bundelen van krachten op weg naar een toegankelijke en responsieve overheid. Met aandacht voor de actuele bestuurlijke realiteit maar ook met een doorkijk naar de toekomst.

 

Werkvormen

 

1.      Interview estafette

Verschillende stakeholders nemen elkaar op een leuke maar ook kritische manier de maat over het bundelen van krachten en samenwerking. Ieder met 3 verrassende vragen.

 

2.      Ronde Tafel Gesprekken 

         Kleinschalige, interactieve gesprekken over strategische       
         vraagstukken achter de invulling van common ground, uitmondend in
         een ambitieagenda. Begeleid en ingeleid door tafelvoorzitters. 

 

3.      Plenaire dialoog

Afgewisseld door lezingen en groepsdialoog worden kenis, inzichten en ogenschijnlijk tegenovergestelde belangen met elkaar gedeeld om zo tot een nieuw gezamenlijk inzicht te komen.
 

4.      Denkkracht van buiten

Het programma wordt afgesloten met een lezing 'van buiten'. Ter inspiratie en het leggen naar de parallel naar een andere sector. We zijn verheugd met de komst van Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV. Een lezing over samenwerking en leiderschap.

ALLE ingrediënten

komen bij ons samen

WAAROM BLOMMESTEIN GROEP?
  • Netwerk op C-level
  • Strategische en bestuurlijke thematiek
  • Ruim 20 jaar ervaring in congresontwikkeling
  • Inhouse studio: online en offline marketingkennis
  • Flexibel en gedreven team
WANNEER KUNNEN WE U ONTMOETEN?

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

  • Ontwikkeling van een onderscheidend en sterk congresprogramma?
  • Congresdeelnemers op juiste niveau?
  • Een strakke en vlekkeloze congresorganisatie? 

Stuurt u ons een bericht en we bespreken graag hoe we u van dienst kunnen zijn. 

Vereist
Vereist
Captcha Code

Disclaimer
Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) stelt. De door u opgegeven persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de door u aangevraagde informatie en voor eventuele vervolgopdrachten die hieruit mochten voortvloeien. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend die persoonsgegevens die u rechtstreeks aan ons opgeeft. Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. U kunt ook zelf vragen om inzage, wijziging of verwijdering van gegevens. Zie hiervoor het e-mailadres eugenie@blommesteingroep.nl

LATEN WE ELKAAR

ONTMOETEN

Eugénie Blommestein

Algemeen Directeur


Ruim 22 jaar ervaring in congressen en de ontwikkeling van nieuwe ontmoetingsconcepten. Kernwoorden: bevlogen, inlevend, creatief en resultaatgericht.

Lijfspreuk: “Elke grote verandering begint met een kleine stap".

Lard Ortjens

Programma Directeur


Ruim 20 jaar (inter)nationale ervaring in programma- en congresmanagement op bestuurlijk niveau binnen de publieke en private sector. Passie voor nieuws, sport, muziek en alles wat daar tussen zit. Altijd op zoek naar bijzondere mensen, verrassende verhalen en nieuwe formats.

Aukje van Lamoen

Project Manager


Al ruim 5 jaar de spin in het web van elke bijeenkomst: van kleinschalig debat tot grootschalige conferentie. De vraagbaak voor iedere partner en opdrachtgever van Blommestein Groep.

Kernwoorden: duizendpoot, inlevend, anticiperend en organisatorisch sterk. 

Matthijs van der Made

Senior Graphic Designer


Steun en toeverlaat voor alle creatieve en technische communicatie vragen. Van logo ontwikkeling tot html nieuwsbrieven. Onmisbare schakel in de positionering van uw bijeenkomst. 

Kernwoorden: creatief, technisch en twee meter lang.