studiereis

Studiereis met impact

Wij organiseren uw studiereis met aandacht

Met een select gezelschap een paar dagen er tussenuit, weg van de dagelijkse hectiek, kunnen uitzoomen en opladen, al dan niet in eigen land.
 

Een studiereis biedt focus, verdieping en netwerkmomenten.

Een studiereis biedt een extra dimensie ten opzichte van een conferentie. Het heeft een overnachtingsmoment, bezoekt meerdere locaties en wetenswaardigheden en biedt de mogelijkheid om je reisgenoten, de deelnemers van de studiereis, beter en op een andere manier te leren kennen. 

succesformule

Blommestein Groep heeft 7 jaar geleden het concept studiereis ontwikkeld vanuit de gedachte om een aantal dagen op een bijzondere plek in eigen land met een interessante groep mensen zich te buigen over belangrijke maatschappelijke thema's. Deze 'studiereis' is inmiddels een concept dat zich onderscheidt van de 'studiereis' in de reguliere zin van het woord. We maken gebruik van het zgn. 'buitenland in eigen land' en delen het programma zo in dat dit resulteert in een efficiente besteding van ieders tijd.

De studireis stelt u in staat op hoog niveau, gedurende meerdere dagen, met bestuurders uit een specifieke sector in gesprek te gaan. Het uitbouwen van executive relatienetwerken, het inhoudelijk kwalificeren van kansen en het ontginnen van new business wordt  hiermee ondersteund.

inhoudelijk podium

Bijdragen aan een nieuw gedachtengoed, nieuwe gesprekspartners leren kennen en geinspirerend naar huis gaan, je maakt als bestuurder niet zomaar de tijd vrij om een paar dagen ertussen uit te stappen. Een studiereis moet daarom aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen.

 

1.    Inspirerende groep mensen 

De  deelnemers 'maken' de studiereis. Daarom besteedt Blommestein Groep veel aandacht aan de samenstelling van de groep. Welke ervaring, expertise en nieuwe inzichten brengt men in en hoe verhoudt een ieder zich tot elkaar? We zoeken hierbij niet alleen de gelijkgezinden op maar gaan ook op zoek naar de tegenstellingen.

2.    Afstand nemen van de allerdaagse praktijk   

De setting waarin de studiereis plaatsvindt moet inspirerend zijn. Dit geldt voor de diversiteit van locaties, de samenstelling van de groep en de manier waarop een ieder persoonlijk betrokken kan zijn. Het programma biedt nieuwe stippen aan de horizon en laat je een paar dagen een andere wereld beleven. 

3.    Verrassende en onorthodoxe denkrichtingen     

De sector bijeen gedurende een paar dagen. Om nieuwe denkrichtingen in te brengen introduceren we gesprekspartners die een andere kijken op zaken hebben, al dan niet afkomstig uit een andere sector en/of werkzaam vanuit een andersoortige functie. De combinatie van deze gesprekspartners levert een verfrissende kijk op.

Een impressie

de studiereis in beeld

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

laat u inspireren

mogen we aan u voorstellen...

Studiereis

Ingendael Discours

Patiënt als CEO van zijn zorg! 

Datum:

29 t/m 31 augustus 2018

In opdracht van:

Blommestein Groep productie i.s.m. partners

Communicatie concept:

Jaarlijkse studiereis met dialogen en lezingen ondersteund met website en e-Magazine

Thema:

Patiënt als CEO van zijn zorg!

Doelgroep

Zorgbestuurders, specialisten, bestuurders uit het bedrijfsleven en patiënt advocates


"Ik kijk met veel plezier terug op het Ingendael concours. De diversiteit van de deelnemers heeft ervoor gezorgd dat een onderwerp vanuit meerdere hoeken werd belicht. Ook het beperkte aantal deelnemers en het feit dat iedereen op een of andere manier een bijdrage levert aan het programma maakt het mogelijk om het diepere gesprek met elkaar te voeren."

Tiana van Grinsven

Lid Raad van Bestuur, Zorginstituut Nederland